Bemutatkozás

A KB Autoteam Kft. 1997-ben a Magyarországon kevésbé elterjedt Fiat személyautók és Fiat Professional haszonjárművek értékesítése és márkaszervizének működtetését kezdte meg és folytatja sikerrel. Társaságunk megfelelően felkészült autókereskedelmi, járműműszaki szakmai, személyi feltételekkel, hatósági engedélyekkel, eszköz és szerviz háttérrel rendelkezik. Az elmúlt közel két évtized autókereskedelmi és szervizelési szakmában eltöltött eredményes működésünk alapján, döntöttünk úgy, hogy egy újabb jó termékkel, a Lada Hungary Kft. hivatalos viszonteladójaként, a Lada márkával, bővítjük tevékenységünket 2015 decemberétől, reményeink szerint ügyfeleink elégedettségére.


Hisszük, hogy a Lada Magyarországon már emberöltőnyi sikert elkönyvelhet magának a 60-as 70-es, 80-as években elért népszerűségével. A magyar autópiacban mélyen beivódott Lada márka iránti elkötelezettség, nosztalgia újra felébreszthető és jelentősen növelhető. A Lada autók az elmúlt évtizedben jelentősen változtak, fejlődtek. Műszaki, technológiai, biztonsági, formai vonatkozásban világszínvonalú termékké váltak. Biztosak vagyunk abban, hogy társaságunk jelenlegi és leendő ügyfélkörének a Lada autók értékesítésével és a márkaszerviz szolgáltatás biztosításával egy kiváló minőségű terméket kínál partnereinek. A Lada termékei új, korszerű, komfortos, biztonságos és kiszélesedett modell palettával rendelkeznek, amely a magyar piacon bizonyítani fogja versenyképességét.


Lada Márkakereskedésünk és Márkaszervizünk mind értékesítési, mind műszaki vonatkozásban rendelkezik olyan kompetenciákkal, amely a Ladának, a térségben történő bevezetését, elterjesztését sikerrel valósíthatja meg.
Ennek elérése érdekében alakítottuk ki, az importőr Lada Hungary Kft.-vel összhangban honlapunkat, amely felületen minden szolgáltatásunkkal kapcsolatos alapinformáció rendelkezésre áll az érdeklődők számára. Kérjük honlapunk látogatóit, hogy további kérdések és kapcsolatfelvétel estén, az alábbi elérhetőségeken keresse munkatársainkat!


Lada Halas, Lada Márkakereskedés és Márkaszerviz


Cím:
6400 Kiskunhalas, Keceli út 19-23.

Telefon: +36 77 422 596

Mobil: +36 30 537 0781

E-mail: info@ladahalas.hu

Facebook oldalunkhoz katt ide!


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x