LADA Plusz Asszisztencia

Magyar Autóklub

A LADA Plusz Asszisztenciát 2016. szeptember 1-től vezettük be. Szolgáltatásunkat a Magyar Autóklubbal közösen azért hoztuk létre, hogy Önnek a lehető legkevesebb problémája legyen, amennyiben autója elromlik, mozgásképtelenné válik. A LADA Plusz Asszisztencia országosan elérhető a nap 24 órájában a +36 1 345 1707-es telefonszámon és az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:


  • 0-24 órás diszpécserszolgálat, magyar, angol és német nyelven
  • Helyszíni hibaelhárítás (segélyszolgálat)
  • Szállítás (100 km-en belül, legközelebbi LADA márkaszervizbe)
  • Csereautó műszaki meghibásodás esetén (maximum 3 napra)
  • Kiegészítő kényelmi szolgáltatások (szervizmonitoring keretében javítási tájékoztatás)

A szolgáltatás minden új LADA személygépkocsi vásárló részére az első évben automatikus és ingyenes. A díjmentességet minden további évben is biztosítjuk azon Ügyfeleink számára, akik autójukat hivatalos LADA márkaszervizbe viszik a kötelező szerviz elvégzésére.

Azon ügyfeleknek, akik külföldön is szeretnének igénybe venni országúti segélyszolgáltatást azoknak szintén a Magyar Autóklub égisze alatt köthető időszakos asszisztenciabiztosítást kínáljuk.

A KLUB ASSIST a gépjármű és a gépjárművel együtt utazók számára biztosítanak védelmet, baleset és műszaki meghibásodás esetén.

A KLUB ASSIST biztosítási termék díja:


  5 napra 2.990 Ft,  LADA Asszisztencia kedvezményezetteknek 2.590 Ft,
  10 napra 4.990 Ft,  LADA Asszisztencia kedvezményezetteknek 3.490 Ft,
  31 napra 14.990 Ft,  LADA Asszisztencia kedvezményezetteknek 8.995 Ft.

A Magyar Autóklub valamennyi LADA Asszisztenciával rendelkező ügyfélnek a szolgáltatás érvényességi ideje alatt a KLUB ASSIST terméket a klubtagjainak biztosított kedvezménnyel kínálja!


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x