• Modellek


 • << vissza
  2017. 08. 31

  A LADA Vesta Taxinak is ideális.
  Az új LADA Vesta modern dizájnja, a kiváló ár-érték aránya és a megbízható minősége, az átlagnál gazdagabb felszereltsége és kedvezőbb üzemeltetési költségei azok a tulajdonságok, amelyek miatt a megfontolt vásárlók számára ideális választás. Dinamikus vonalvezetése, a meghosszabbított motorháztető, illetve lejtős teteje külsőre is sportossá és lendületessé teszi az új LADA modellt. Megemelt hasmagasságának köszönhetően a LADA Vesta könnyedén megbirkózik az útegyenetlenségekkel, fekvőrendőrökkel, de még a járdaszegélyekkel is. A gyártó személyautókra nem jellemző módon gázlómélységet is meghatározott, mely 30 cm-ig garantált.


  A LADA Vesta a tradícióból fakadóan - a tartós anyagok használatának és megbízható elektronikának köszönhetően - fokozott igénybevétel esetén is helyt áll, ami taxiként hasznosítva különösen fontos. A hátsó lábtér egyedülálló a kategóriájában és a kényelmes, tágas utastér átlagon felüli felszereltséggel párosul.

   
   

  
  Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
  x